Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@04:08:37 GMT

شایعه مهاجرت و ضرر ۱۵ میلیاردی محسن یگانه صحت دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۴۹۰۸۵

شایعه مهاجرت و ضرر ۱۵ میلیاردی محسن یگانه صحت دارد؟

خبرگزاری مهر: آرش حسینی مدیر رسانه‌ای محسن یگانه شنبه شب ۱۲ بهمن ماه در گفتگو با برنامه «پشت صحنه» رادیو تهران با اشاره به برخی حاشیه‌هایی که پیرامون سفر اخیر این خواننده به خارج از کشور پیش آمده، گفت: اگر معنی مهاجرت این باشد که برای همیشه محسن یگانه خارج از کشور بماند و دیگر به ایران برنگردد، قطعاً این طور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رفت بی‌برگشتی نیست و محسن یگانه به زودی به ایران برمی‌گردد.

حسینی درباره شایعات مربوط به ضرر ۱۵ میلیاردی این خواننده توضیح داد: قبلا یک بار این مبلغ را چهار میلیارد تومان اعلام کردند، حالا این مبلغ روی ۱۵ میلیارد تومان است و من نمی‌دانم بعد از این محسن یگانه قرار است چه خانه‌ای و با چه قیمتی خریداری کند؟ اصلاً چنین مبالغی نبوده است. حالا اگر محسن یگانه ملکی خریده و اگر اتفاقاتی در زندگی شخصی‌اش افتاده که می‌تواند در زندگی شخصی هر کس پیش بیاید، فکر می‌کنم صحبت درباره آن حرفه‌ای نیست.

وی افزود: می‌گویند ۱۵ میلیارد تومان از محسن یگانه کلاهبرداری شده، محسن یگانه ناراحت شده، کنسرت‌هایش در ایران را کنسل کرده و به کانادا رفته است. چون سرمایه‌اش را از دست داده است. کسی که ۱۵ میلیارد تومان کل سرمایه‌اش را از دست می‌دهد، با این نرخ دلار، آیا به کانادا مهاجرت می‌کند و کنسرت‌هایش را به منبع درآمدش در کنسرت‌ها را تعطیل می‌کند؟

مدیر رسانه‌ای محسن یگانه در گفتگو با مصطفی امامی اظهار کرد: می‌گویند یگانه برمی‌گردد که کنسرت برگزار کند، اما او این روحیه را ندارد و حرفه‌اش را کاسبی نمی‌بیند. کما اینکه حدود یک ماه پیش محسن یگانه برای تور خارج از کشورش پیشنهاد نیم میلیون دلاری داشته و آن را رد کرده است. محسن یگانه‌ای که ویدیواش الان پربازدید‌ترین ویدیوی ایرانی در اینترنت است، قطعاً آن طرف خواهان زیاد دارد. او نیاز ندارد که به اینجا صرفاً برای برگزاری کنسرت برگردد، پول جمع کند و آن‌طرف برود. رابطه محسن یگانه با هوادارانش عاطفی است و بسیاری می‌دانند که او نمی‌تواند این دلتنگی را زیاد تحمل کند.

آرش حسینی در بخش دیگری از این گفتگوی رادیویی بیان کرد: در کنسرت‌های آخر، یگانه در هر سانس ۳۵ قطعه اجرا می‌کرد که می‌شد شبی ۷۰ قطعه. وقتی از او درباره تعداد زیاد قطعات اجرا پرسیدند، یگانه پاسخ می‌داد که ما از کنسرت درآمد به دست می‌آوریم و آن کسی که به سالن کنسرت می‌آید، درآمدش را می‌گذارد تا قطعات من را بشنود و من برای هر هزار تومانی که او پس انداز کرده است تا به کنسرت من بیاید، برنامه دارم.

فایل صوتی گفتگوی رادیویی آرش حسینی با عوامل برنامه رادیویی «پشت صحنه» شبکه رادیویی تهران را اینجا بشنوید.

«پشت صحنه» برنامه‌ای است که یک هفته درمیان به صورت زنده به تهیه‌کنندگی امیرحسین ثقفی، با اجرای مصطفی امامی و مجید یحیایی روی آنتن رادیو تهران می‌رود. علاقمندان می‌توانند این برنامه را، این هفته هر شب ساعت ۲۱ روی موج اف‌ام ردیف ۹۴ مگاهرتز به مدت یک ساعت بشنوند. این برنامه این روز‌ها ویژه جشنواره فیلم فجر تهیه می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: مهاجرت محسن یگانه ضرر میلیاردی خواننده ایرانی ۱۵ میلیارد تومان محسن یگانه آرش حسینی پشت صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک نادری عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد با گرامیداشت این روز گفت: معمولا در کشور‌های دنیا گرنت‌هایی وجود دارد که از حوزه‌های علم و بنیاد‌های علمی حمایت می‌کند و به نوعی ریشه حرکت‌های فناوری را در جایگاه علم تقویت می‌کند.

نادری با اشاره به بنیاد‌های علم موجود در دنیا خاطر نشان کرد: در ایران نهادی از سال ۸۳ به نام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاسیس شد ولی نگرش بنیانگذاران این بنیاد از روز اول، تاسیس بنیاد علم بوده است.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران اظهار کرد: در سال گذشته با پیگیری‌های رئیس بنیاد علم و حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، این نام صندوق به بنیاد علم ایران تبدیل شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: بنیاد علم ایران در سال‌های گذشته حمایت‌هایی را از رساله‌های دکتری، محققان پسادکتری، طرح‌های پژوهشی، حمایت از کرسی‌ها و اعطای گرنت را داشته است.

نادری یادآور شد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ با توجه به حمایت‌هایی که معاونت علمی به عمل آورد و برنامه ریزی‌هایی که در بنیاد علم صورت گرفت، برنامه‌ای تحت عنوان برنامه " هشتاد_بیست" پیگیری کردیم. به این معنا که ۲۰ درصد بودجه بنیاد برای ۸۰ درصد طرح‌هایی که هر استاد علاقه‌مند به اجرا تحقیقات پایه و ابتدایی است، اختصاص داده شود.

به گفته وی بر اساس این طرح ۸۰ درصد بودجه‌ها برای ۲۰ درصد از تحقیقاتی که نیاز به بودجه بیشتری دارد، اختصاص یابد تا حرکت علمی قوی را ایجاد کند.
مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران ارتقا سطح حمایت‌ها را از دیگر تحولات این بنیاد ذکر کرد و گفت: در حوزه رساله‌های دکتری نیز اعلام شده است که اگر دانشجویان از پروپوزال‌های خود تا سال ۱۴۰۰ دفاع کرده باشند می‌توانند نسبت به دریافت حمایت‌ها اقدام کنند. ما مشکل اعتبارات نداریم ولی علاقه‌مند به دریافت طرح‌ها هستیم.

نادری اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۱۳۵ میلیون تومان از هر رساله دکتری حمایت می‌شود که بخشی از آن به استاد راهنما پرداخت می‌شود.

به گفته وی در حال حاضر به محققان پسادکتری به میزان ۸۰ درصد حقوق استادیار پایه ۱ که مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان می‌شود، پرداخت خواهد شد ضمن آنکه ۹۰ میلیون تومان گرنت برای مواد اولیه و ازمایشگاه‌ها و ... اعطا می‌شود.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران یادآور شد: برای طرح‌های پژوهشی تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود و اگر همکاری خارجی در این طرح‌ها حضور داشته باشند، ۱۰۰ میلیون تومان دیگر نیز اعطا خواهد شد.

وی با اشاره به قابلیت‌های بین المللی بنیاد علم ایران گفت: بنیاد علم چین با طرح راه ابریشم یکی از این زمینه‌های همکاری بین‌المللی است که مبالغ خوبی (۱.۵ تا ۲ میلیاردتومان) از طرح‌ها حمایت می‌کند.

نادری خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری بنیاد علم روسیه دو فراخوان منتشر کردیم و یک فراخوان دیگر نیز در دستور کار داریم و طی آن تا حدود ۲ میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود ضمن آنکه برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان را نیز اجرا شده و فراخوان مشترک منتشر شده همچنان در حال پذیرش طرح‌های تحقیقاتی است.

به گفته وی در برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان تا ۲ میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود.

نادری ادامه داد: از یک سال قبل همکاری با ستاد‌های معاونت علمی را آغاز کردیم، بر اساس تقسیم کاری که در معاونت علمی صورت گرفته به این صورت است که بر طبق آن حمایت از تحقیقات بنیادی و پایه تا TRL‌های ۴ تا ۵ به بنیاد علم ایران واگذار شده است.

وی افزود: ستاد‌های معاونت علمی که می‌خواهند طرح‌های در TRL‌های ۴ تا ۵ اجرایی کنند از طریق بنیاد علم اقدام می‌کنند. از این رو فراخوان‌هایی را با ستاد علوم زیستی، نانو، علوم شناختی و هوش مصنوعی را منتشر کردیم و سقف حمایت‌های ما تا سقف یک میلیارد تومان است.

نادری اعطای گرنت را از دیگر زمینه‌های حمایتی بنیاد علم ایران نام برد و اظهار کرد: این گرنت‌ها دارای انواع مختلفی است از جمله گرنت آغاز است و بر اساس آن اگر دانشگاهی از ۵۰ دانشگاه اول دنیا، هیات علمی جوانی را استخدام کنند، به مدت ۲ سال و هر سال به مبلغ ۴۲۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود تا استاد بتواند زیر ساخت آزمایشگاهی برای خود فراهم کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از گرنت استقرار به عنوان یکی دیگر از حمایت‌های این بنیاد یاد کرد و گفت: دانشگاهی که اقدام به استخدام فارغ التحصیلان زیر ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا کنند مبالغ قابل توجهی را برای دو سال پرداخت خواهیم کرد.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران با بیان اینکه کار‌های دیگری را در دستور کار داریم یکی از آنها را حرکت در مرز‌های دانش جهانی دانست و توضیح داد: افرای که مقاله آنها در ژورنال‌های معتبری، چون نیچر و Science و ۵۰ مجله برتر دیگر منتشر شود بین ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان حمایت می‌شود. در سال گذشته ۶ نفر موفق به دریافت این گرنت شدند.

وی با اشاره به اجرای برنامه بدیع الظهور توضیح داد: در این برنامه تا سقف ۳ میلیارد تومان برای کسانی که فناوری‌هایی که در دنیا اجرایی نشده است را تا TRL ۵ توسعه دهند، پرداخت می‌شود.

به گفته وی تاکنون ۱۵ طرح در قالب طرح بدیع الظهور حمایت شده است.

نادری با بیان اینکه اجرای برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم گفت: این برنامه تا ۱۵ خرداد جاری باز است و تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد.

نادری گفت؛ برنامه خوشه‌های ما برنامه‌ای است که افراد به صورت تیمی برنامه ملی را دنبال و نیاز مرز دانش را برای کشور برطرف کنند تا سقف ۴.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند.

وی با اشاره به حمایت از کرسی‌های علمی گفت: در هر کشوری بالاترین رده علمی، حمایت از کرسی‌ها است که به اساتید نامدار تعلق می‌گیرد. هر استاد شناخته شده‌ای که یک بسته پژوهشی ۵ ساله را اجرایی کند می‌تواند نسبت به دریافت کرسی اقدام کند و سقف حمایت‌ها برای ۳ تا ۵ سال بین ۴.۵ تا ۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد (فیلم)
  • فروش میلیاردی یک تئاتر در دو هفته
  • «بیژن و منیژه» میلیاردی شد
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا